Galnare än någonsin

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-09-14

"Pazza Inter" förnekar sig inte

”Pazza Inter” förnekar sig inte.

När José Mourinho tog sin första Serie A-seger efter 2–1 mot Catania var det galnare än någonsin.

Zlatan spelade hela matchen och hade ett fint läge att göra mål.

2–1 mot Catania på Giuseppe Meazza. Det låter som en pliktskyldig trepoängare för Inter i en avslagen lördagsmatch. Det var allt annat än det.

Efter 42 minuters förväntad hemmapress inleddes det som har gett Inter titeln världens galnaste lag.

Catania tog överraskande ledningen genom Gianvito Plasmati.

Två minuter senare drog Ricardo Quaresma in kvitteringen via Giuseppe Mascara.

Det hann bara gå en minut till innan Sulley Muntari fick rött kort efter att ha satt upp en hand i ansiktet på Giacomo Tedesco – på repriserna syns dock tydligt hur Tedesco dök som en svan.

”Borde gjort mål”

Inter kom ut i andra halvlek och var tvunget att vända matchen med tio man. Efter tre minuter nickade Catanias Christian Terlizzi bollen i egen stolpe. Målvakten Bizarri greppade den, men domare D’Amato tyckte att bollen var över mållinjen och gav Inter målet som betydde seger.

Zlatan då? Han spelade hela matchen, slet hårt i andra och fick dessutom ett gyllene lägen att punktera matchen.

– Jag borde gjort mål. Men vi vann och tog tre viktiga poäng, säger Ibra till Inters hemsida.