Vucinic jätteblunder

Uppdaterad 2011-04-17 | Publicerad 2011-04-16

Ex-presidenten rasande

Mirko Vucinic lär inte sova gott i natt.

Montenegrinen lyckades med att skjuta över när han bara skulle rulla in bollen i ett vidöppet mål.

Romas ex-president Rosella Sensi visade sin bedrövelse på läktaren.

I natt skrevs papprena på av amerikanen Thomas Di Benedetto som tog över ägandet av Roma från familjen Sensi.

Men de amerikanarna fick ingen rolig första dag som ägare, trots att Totti satte 1–0 på straff efter 19 minuter.

Roma tappade matchen och förlorade med 2–3 mot Palermo. Förlusten kan det amerikanska konsortiet fakturera Mirko Vucinic som stod för en miss i den grövsta kategorin.

Vucinic hade chansen att göra 2–1 för Roma i den 61:e minuten, men fick en dålig träff när han skulle rulla in bollen i vidöppet mål och missade fatalt.

På läktaren syntes förre klubbpresidenten Rosella Sensi påtagligt förbannad över missen.

Hernandez hjälte för Palermo

Efter den grova blundern drog Palermo ifrån genom två sena mål av Abel Hernandez.

Vucinic fick viss upprättelse med sin 2–3-reducering i den 90:e minuten. Men montenegrinen lär nog få svårt att sova i natt ändå.