MSN-kedjan firade 100 mål i krossen

Publicerad 2015-04-28

Lionel Messi, Luis Suárez och Neymar är världens kanske mest fruktade fotbollsanfall.

I kväll visade de varför.

Inom loppet av 28 minuter gjorde de varsitt mål mot Getafe och därmed kunde supertrion fira 100 mål under årets säsong.

Barcelona tänker inte ta några felstag i jakten på La Liga-titeln.

När Getafe kom till Camp Nou ikväll dröjde det inte ens en halvtimme innan hemmalaget hade dödat matchen totalt.

Och det var stjärnorna i MSN-kedjan längst fram som låg bakom allt.

Efter åtta minuter fixade Luis Suárez straff som Lionel Messi iskallt panenka-chippade in till 1-0.

13 minuter senare var det ombytta roller. Messi chippade fram bollen i djupled till Suárez som vände med bollen och volleysköt in 2-0.

Tre minuter senare, i den 28:e minuten var det så dags för den tredje länken att presentera sig. Fri från höger så fintade han ner sin försvarare innan han iskallt satte 3-0.

5-0 i paus

Målet betydde att trion nu i liga- och cupsammanhang öst in 100 mål under årets säsong, fördelade på 48 mål på Messi, 32 på Suárez och 20 på Neymar.

Förnedringen var nu inte slut där. Xavi stänkte in 4-0 med ett läckert distansskott i 30:e minuten och sen kunde Luis Suárez smälla in sitt 33:e mål för året till 5-0 innan ens första halvlek var över.

Getafes mardrömskväll fortsatte sedan i andra halvlek när Lionel Messi öppnade den med att böja in 6-0 med ett läckert vänsterskott redan efter två spelade minuter.

Aldrig sett sex så vackra mål

Det blev också slutresultatet. Efter matchen var tränaren Luis Enrique lyrisk.

– Jag vet inte om jag någonsin, i någon match, sett sex så vackra mål, säger han och hyllar sitt lag:

– När laget spelar på den här nivån och spelarna är så här effektiva så är vi nästan ostoppbara, säger Enrique.

Inför Real Madrids möte med Almeria i morgon leder nu katalanerna ligan med fem poäng.