Theo Walcott spräckte målnollan mot Marseille

Theo Walcott har missat allt i inledningen av säsongen.

Mot Marseille fick han äntligen utdelning - och fixade segern åt Arsenal.

Arsenal har förvana att gneta sig fram under gruppspelsomgångarna i Champions League. Så var fallet även i bortmatchen mot Marseille.

Hemmalaget tog kommandot på Stade Vélodrome och hade bud på ett ledningsmål men Arsenal höll undan. Farligast i bortalaget var Theo Walcott, som inte hade kylan när han fick sina lägen. Den vindsnabbe yttern har inte haft krutet torrt i inledningen av säsongen.

Men en bit in i den andra halvleken visade Walcott att han utvecklat sin avslutsteknik.

Behärskat avslut av Walcott

När Marseilles ytterback Jeremy Morel klantade sig på ett Kieran Gibbs-inlägg och nickade bollen rakt upp i luften.

Då högg Walcott direkt och dunkade behärskat in ledningsmålet på helvolley från nära håll.

Med sex minuter kvar vallade formstarke Aaron Ramsey in 2-0 via en försvarare, innan Jordan Ayew snyggade till siffrorna med en säker straff.

Arsenal har nu tagit tio raka bortasegrar i alla turneringar.