Här rasar svensken mot egna fansen

Publicerad 2016-04-10

Buades ut när han byttes av

Underläge 0-2 och på väg mot elfte raka matchen utan seger.

Då skämde Palermofansen ut sig och kastade in knallskott som så när träffade en Laziospelare och svensken Robin Quaison i hemmalaget.

Quaison blev tydligt arg på egna fansen och matchen bröts tillfälligt efter händelsen.

Kaoset kring Palermo vägrar lägga sig. Trots (eller på grund av) ständiga tränarbyten så har laget fortsatt rasa i tabellen.

När laget tog emot Lazio idag gjorde man det med tio raka matcher i bagaget utan seger.

Och redan efter en kvart hade Miroslav Klose satt både 1-0 och 2-0 för Lazio.

På läktaren rasade hemmafansen.

För att demonstrera sitt missnöje brände flera fans sina halsdukar på läktaren. Men efter knappa timmen gick missnöjet över gränsen ordentligt när hemmafansen kastade in knallskott på planen.

Quaison arg på egna fansen

Smällarna gjorde stora hål i Lazios straffområde och smällarna fortsatte hagla fastän både Lazio- och hemmaspelare fanns i närheten.

När domaren valde att bryta matchen var det för att ett knallskott landat precis i närheten av Antonio Candreva och Robin Quaison som gjorde upp i en löpduell.

En tydligt uppretad Quaison slog irriterat ut med armarna mot hemmafansen och blev sedan bortförd därifrån av en ledare kring laget. Under tiden bröt domaren matchen i sex minuter och väntade på att fansen skulle lugna ner sig.

Pausen hjälpte inte utan strax efter den kunde Felipe Anderson göra 3-0 för Lazio och säkra segern för nye tränaren Simone Inzaghi.

Robin Quaison byttes ut med dryga kvarten kvar och möttes då av burop från samma klack som han ilsknade till mot.