Ranégies revansch

Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2010-01-23

Missade friläge i första – fixade kvitteringen

I första halvlek missade han ett friläge.

I den 87:e minuten fick Mathias Ranégie sin revansch och gav Sverige en kvittering i träningsmatchen mot Syrien.

Första halvlek bjöd på målvaktstavla från Sveriges Johan Dahlin. Något som gav Syrien 1–0.

Sveriges vassaste kvitteringschans kom i slutet på första halvlek då Emir Bajrami spelade fram Mathias Ranégie till ett friläge, men Häcken-spelaren sköt utanför.

Så det förblev 1–0 i den första halvleken.

Den andra halvleken blev en sömnig historia. Några utspridda målchanser som inte hittade in i Syriens mål – förrän den 87:e minuten.

Ett inlägg studsade genom det syriska försvaret och en friställd Mathias Ranégie kunde kvittera och fick därmed upprättelse.

Men det var svårt för Sverige att få upp något spel överhuvudtaget.

– Det var svårspelat, hoppigt och studsigt, analyserade lagkapten Anders Svensson i halvtid.

En 1–0-seger och ett 1–1-resultat blev facit i årets januari-turné för Erik Hamrén.