Svennis tog femte segern i Premier League

Manchester City vände underläge 0-1 till seger 3-1 mot Newcastle.

Brassen Elano avgjorde med att dunka in en frispark i krysset.

– Jag har alltid sagt att vi är ett bra lag, säger Svennis.

Sven-Göran Eriksson hänger på i toppen av Premier League med sitt Manchester City.

Hart flaxade bort sig

På lördagen tog City sin andra raka seger efter en oavgjord och två förluster i ligan.

Newcastle tog ledningen med 1-0 när målvakten Joe Hart, som ersatt danske Kasper Schmeichel mellan stolparna, flaxade bort sig i straffområdet.

Nigerianen Obafemi Martins kunde enkelt slå in 1-0 för gästerna.

Martin Petrov kvitterade tio minuter senare och andra halvlek var bara två minuter gammal när belgaren Emile Mpenza nickade in ledningsmålet för City på ett inlägg från just Petrov.

Elano avgjorde med vacker frispark

Med tre minuter kvar att spela punkterade brassen Elano matchen – på typiskt brasilianskt maner.

Elano tog hand om en frispark strax utanför straffområdet, tog sats och drog bollen rätt upp i krysset.

Snyggt och utan krusiduller.

Landslagsmålvakten Andreas Isaksson dras fortfarande med skadebekymmer och fick inte ens en plats på Citys avbytarbänk.