”Jag är vansinnig”

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-04-04

Toni rasande efter att Bayern München tappat segern i slutminuten

Bayern München är på väg att åka ur Uefacupen.

På torsdagskvällen kvitterade Getafe i 90:e minuten och skaffade sig ett bra läge inför returen i Spanien.

– Jag är vansinnig. Vi skulle ha vunnit sett till alla chanser vi hade, säger Bayerns forward Luca Toni.

Toni gav Bayern München ledningen i Uefacupkvartsfinalen efter 26 minuter då han vann en höjdduell mot två motståndare och nickade in 1–0.

Ett klart gångbart resultat för tyskarna inför returen.

Men i absolut sista minuten missbedömde Bayern Münchens målvakt Oliver Kahn en utrusning och Cosmin Contra kunde chippa in 1–1. Nu kan spanjorerna spela 0–0 på hemmaplan och gå vidare.

– Men vi har bra chanser att gå vidare, säger Bayerns coach Ottmar Hitzfeld.

Leverkusen krossat

Adrian Mutu gav i 56:e minuten Fiorentina ledningen hemma mot PSV Eindhoven. Men Koevermans kvitterade sju minuter senare och fastställde slutresultatet till 1–1.

– Vi försökte öka farten men vi mötte ett bra lag, nu gäller det för oss att åka till Holland och göra mål, säger Fiorentinas Cesare Prandelli till AP.

Ryska Zenit St Petersburg är redan efter första matchen med ena benet i semifinal. Laget krossade Bayer Leverkusen och vann med 4–1 – på bortaplan.

Anfallsstjärnan Arsjavin gav ryssarna ledningen i den 20:e minuten. Kiessling kvitterade, men efter paus gjorde ryssarna tre mål på nio minuter och dödade matchen.

Glasgow Rangers och Sporting Lissabon spelade 0–0 i en chansfattig match i Skottland.