Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-02-23

Först drömmål, sedan utvisad.

David Villa fick andra gula kortet – då kvitterade Deportivo.

Villa.

David Villa gjorde sitt 19:e ligamål efter att han satt bollen både säkert, och snyggt, i krysset. Målet kom i 25:e minuten och innebar Valencialedning med 1–0 mot Deportivo La Coruna.

Men i den andra halvleken fick Villa sitt andra, lite tveksamma, gula kort i matchen efter att ha sprungit på Deportivos målvakt.

– Domare är också människor, de gör misstag som alla andra. Jag har sett det på tv och jag tycker inte att det är mitt fel, det känns orättvist, säger David Villa till AP.

Med en man mer på planen kunde Deportivo kvittera genom Adrian ”Piscu” Lopez bara minuter efter att Villa lämnat planen.

1–1 stod sig och Valencia, som ligger på femteplats i La Liga, hamnade ännu längre bort från Champions League-spel efter tredje raka oavgjorda matchen.