Dagens namn: Brynolf

Bayern München krossade Stuttgart

Uppdaterad 2012-09-03 | Publicerad 2012-09-02

Söndagens två matcher i tyska fotbollsligan Bundesliga slutade med två utklassningssegrar. Bayern München hade lekstuga hemma mot Europa League-laget Stuttgart. Martin Harnik gav gästerna ledningen – sedan följde en målexplosion på Allianz Arena. Thomas Müller kvitterade i den 32:a minuten till 1–1. I minut 51 satte Bastian Schweinsteiger 6–1 till fjolårets Champions League-finalist. Än värre för Stuttgart var att anfallaren Vedad Ibisevic fick rött kort i andra halvlek. Bayern München har därmed två segrar och målskillnaden 9–1 efter säsongens två första ligamatcher.

I söndagens andra Bundesligadrabbning vann Hannover med 4–0 borta mot Wolfsburg, efter bland annat två mål av polacken Artur Sobiech.