Tappade poäng igen – då fick tränaren nog

Publicerad 2012-03-07

Skällde ut domaren när Juventus bara fick 1-1 igen

Tredje raka 1-1-matchen och nu två poäng bakom Milan i ligan.

Då fick Juventus tränare Antonio Conte nog, skällde ut domaren så aggressivt att han blev avvisad och sprang sedan ut från innerplanen.

Juventus stormade på under hösten i Serie A och såg ut att ha tagit över favoritskapet från regerande mästaren Milan. Men nu kan en scenförändring ha skett.

Samtidigt som Milan hittat en imponerande vårform dalar ”Juve”. Efter lagets tredje raka 1-1-match (Milan, Chievo och nu mot Bologna) missade Turin-laget chansen att gå ikapp Milan som istället gör ett miniryck i tabelltoppen till två poängs försprång.

Sprang ut från innerplanen

Det gjorde tränaren Antonio Conte rasande. Managern skällde ut domaren efter noter under bortamatchen mot Bologna och fick avvisas från tränarbänken. 42-åringen löpte sedan i full fart snett över planen och in i omklädningsrummet.

Även försvararen Leonardo Bonucci fick syna det röda kortet för Juventus som trots det i alla fall fick med sig en poäng. Marco Di Vaio hade gjort 1-0 för hemmalaget efter 17 minuter men i andra halvlek kunde Mirko Vucinic kvittera. Trots det blev det alltså en missräkning för Juventus mot Bologna som låg först på 13:e plats inför matchen.