Chelsea inledde säsongen med två 6–0-segrar och har hittills inte förlorat någon match i Premier League.

På söndagen var det nykomlingarna Blackpool som väntade på Stamford Bridge och de regerande mästarna fick minst sagt en drömstart.

West Bromwich och Wigan åkte på storstryk i omgång ett och två och i omgång fem är det Blackpools tur.

Regerande mästarna Chelsea har inlett årets Premier League med fya raka segrar och är nu på väg mot en femte.

Nykomlingarna Blackpool kom till Stamford Bridge på söndagen och efter drygt en minuts spel hade Salmon Kalou gjort 1–0 efter en hörna.

2–0 kom elva minuter senare när Didier Drogba kom på högerkanten och spelade fram till Florent Malouda som därmed satte sitt femte mål för säsongen.

Drogba gjorde femte

Drogba ville inte vara sämre.

Efter en halvtimmes spel stänkte han själv in mål nummer fem för säsongen efter att ha blivit framspelad av Ashley Cole.

Malouda svarade med att göra ytterligare ett mål innan halvlekens slut och satte 4–0 i den 41:a minuten.

Det kunde ha blivit ännu fler mål men inför den andra halvleken ledde Chelsea med klara 4–0 mot Blackpool.

Fortfarande förlustfria

Och 4–0 blev också slutresultatet efter att Chelsea bränt flera chanser i den andra halvleken och Blackpool hostat upp sitt spel något.

Dagens seger innebär att Chelsea fortfarande inte förlorat en enda gång den här säsongen.