Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-01-17

Undvek skrällförlust mot Stoke

Stoke var på väg mot en jätteskräll på Stamford Bridge.

Men Luiz Felipe Scolaris manskap tog sig samman – och vände på tilläggstid.

Stoke tog ledningen i den 60: minuten. James Beattie bröstade ner bollen till Rory Delap som starkt höll ifrån sig två försvarare och kallt lyfte in bollen bakom Petr Cech.

Chelsea pressade därefter för kvittering – och till slut kom det förlösande 1–1-målet.

I 90:e minuten dök inhopparen Juliano Belletti upp vid bortre stolpen och nickade in kvitteringen.

Men Chelsea ville mer.

Elmander skadad

I fjärde och sista stopptidsminuten forcerade Frank Lampard in 2–1 med ett skott med vänstern.

Överlycklig rusade han fram till tränaren Luiz Felipe Scolari.

Bolton saknade knäskadade Johan Elmander, ingen svensk fanns med på plan i lördagens Premier league-matcher. Skadade Jonas Olsson fick se sitt West Bromwich slå Middlesbrough med 3–0 och Erik Edman satt hela matchen på bänken när Wigan föll borta mot Manchester City med 0–1.

I övrigt vann Blackburn mot Newcastle med 3–0 och tabellfyran Aston Villa bortabesegrade Sunderland med 2–1. Villa är tre poäng bakom United.