Larsson glödhet

Publicerad 2011-05-01

Tre mål på fyra matcher

April månad har tillhört Sebastian Larsson.

Mot Wolverhampton kvitterade svensken till 1–1 för sitt Birmingham i den första halvleken.

Larssons tredje mål på fyra matcher.

Mot Sunderland den 16 april, mot Chelsea den 20 april, och i dag också mot Wolverhampton. Tre på de fyra senaste matcherna för Sebastian Larsson gör att han är glödhet i Birmingham och fixade en viktig poäng åt sitt lag i bottenstriden.

Birmingham fick en usel start och 0–1 satte Wolverhampton på straff redan efter fem minuter.

Utnyttjade backmisstag

Men i den 28:e minuten utnyttjade Larsson ett misstag i Wolves backlinje och kvitterade till 1–1.

Den misslyckade bakåtnicken snappade Larsson påpassligt upp och dunkade bollen förbi målvakten med en distinkt höger.

Frispark i ribban

Sebastian Larsson var en kvart tidigare nära att sätta en läcker frispark i det högra krysset. Men bollen tog i ribban.