Hur säger man ”rökare i krysset” på portugisiska?

Fråga Lyons brasse Michel Bastos.

Han pressade in höstens hårdaste skott mot Hapoel Tel-Aviv igår.

Lyon hade tagit ledningen och ledningsmålet var svenskredigerat.

Kim Källström, som spelade från start och alla 90 minuter, vinklade in bollen till Briand som gjordes ner i straffområdet.

Bastos slog in 1-0 från elva meter men det var hans 2-0-mål som blev kvällens stora begivenhet i den andra rundan av Champions League.

Oj, vilken kanon!

Med en uppvärmd vänsterfot tog han sats en stund senare.

Bastos mötte en undanrensning på en hörna från höger och vilken träff han fick med sin vänster.

Bollen touchade visserligen en Hapoel-spelare men fräste verkligen upp i det högra krysset.

Höstens hårdaste?

Utan tvekan.

Lyon vann matchen med 3-1 sedan Hapoel-målvakten Vincent Enyeama, landslagsman i Nigeriga, reducerat på straff med tio minuter kvar och Miralem Pjanic fastställt slutresultatet på stopptid.

Lyon, som fått en bedrövlig start på ligaspelet hemma i Frankrike, går bättre ute i Europa och toppar gruppen efter två raka segrar.