Peter Crouch frälste Tottenham

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-08-25

Spurs klart för Champions League: NU vill vi möta Real Madrid

Tottenham-fansen kan andas ut.

Harry Redknapps manskap krånglade sig ur Young Boys järngrepp och tog sig lätt vidare till Champions League (4–0).

– Nu vill vi möta Real Madrid, säger hjälten Peter Crouch, som gjorde tre mål för Spurs.

I det första mötet i Schweiz chockstartade Young Boys och ledde med 3–0 efter 28 minuter. Men Tottenham lyckades resa sig och reducera två gånger om, vilket gav ett hyfsat läge inför returen på White Hart Lane.

Där fick ”Spurs” precis den start man ville ha. Ett inlägg från Gareth Bale nådde fram till Peter Crouch som nickade in 1–0 redan efter fem minuter i ösregnet i London.

I den 32:a minuten utökade Jermain Defoe till 2–0, ett mål som nog borde ha dömts bort då Defoe av reprisbilderna att döma tog ner bollen med handen.

Drömmen: Real Madrid

Peter Crouch nickade sedan in 3–0 med en halvtimme kvar och avslutade showen med att rulla in 4–0 på straff.

Nu tar landslagsanfallaren sikte på de stora elefanterna.

– Det här är stort för klubben och för fansen. Nu vill vi möta lag som Real Madrid och Inter här. Det är det fansen vill se, säger Crouch enligt brittisk media.