Uppdaterad 2014-03-24 | Publicerad 2014-03-23

Messi gjorde hattrick i 4-3-segern

Förväntade målskyttar, målrekord, bråk, straffar, utvisning och målfest.

El Clásico hade allt.

Barcelona vann med 4-3 mot Real Madrid efter Lionel Messis hattrick på Santiago Bernabeu.

– Allting, allting händer, säger C More-experten Jens Fjellström.

El Clásico levde verkligen upp till förväntningar - flera hundra miljoner tittare fick fantastisk underhållning och sju mål.

Lionel Messi stod för ett hattrick och såg till att Barcelona besegrade Real Madrid med 4-3 på Santiago Bernabeu.

Tjafs mellan Fabregas och Pele

Andrés Iniesta inledde med att bomba in 1-0 med vänsterfoten i den sjunde minuten. En kvart senare, inom loppet av fyra minuter, vände Real Madrid matchen.

Karim Benzema nickade in 1-1 och dunkade sedan in 2-1.

Strax före halvtid kvitterade dock Lionel Messi. Och i efterspelet blev det tjafs mellan Cesc Fabregas och Pepe.

Varsin straff

Tio minuter in i den andra halvleken fick hemmalaget straff. Cristiano Ronaldo gick omkull efter en duell med Dani Alves.

Ingen straff enligt C More-experten Hasse Backe.

– Det ska vara frispark, det ska vara frispark. Det är inte straff, förseelsen är utanför, säger Backe.

Ronaldo var bestämd och skickade in 3-2 till Real Madrid.

Ramos utvisad

Tio minuter senare fick Barcelona straff efter att Sergio Ramos och Neymar kolliderat i straffområdet. Ramos blev utvisad, hans tredje röda kort i El Clásicos historia.

– Det är alltid likadant, jag rörde aldrig Neymar. Men det är meningslöst att prata om det, det förändrar ingenting, säger Ramos enligt Football Espana.

Knappt tio minuter före full tid avgjorde Messi, som gjorde sitt tredje mål för kvällen. Barcelona fick straff och argentinaren skickade in 4-3 i El Káosico, förlåt, El Clásico.

– Det var det svängigaste El Clásicot jag har upplevt, säger C More-experten Jens Fjellström.

Målrekord av Messi

Resultatet betyder att Barcelona är tvåa i ligan på 69 poäng, ett färre än Real Madrid och Atlético Madrid som har 70 poäng.

Messi, som är den första Barcelona-spelaren att göra hattrick på Santiago Bernabeu, har satt målrekord i El Clásico. Han har nu gjort 21 mål när Barcelona och Real Madrid har mött varandra.