Fredy Guarin gav bort kvitteringen

Inter såg ut att ta tre viktiga poäng i kampen om en Europaplats.

Men Inters Fredy Guarins jättetabbe kostade laget segern.

Då rasade fansen mot mittfältaren.

Inter ledde matchen mot Livorno med 2-0 i halvlek och såg ut att vinna den viktiga bortamatchen.

Först sköt Hernandes, mittfältaren som inte gjort mål sedan i januari, 1-0 till Inter och bara åtta minuter senare utökade Rodrigo Palacio för Inter.

Då var fansen redo att fira in segern.

Men först reducerade Paulinho till 1-2 och när det bara var fem minuter kvar av matchen kom Guarins jättetabbe.

"Förtjänar inte bära vår tröja"

27-åringen misslyckades helt med sin hemåtpassning och friställde Livornos Emeghara.

Schweizaren kunde då lugnt placera sitt skott förbi Intermålvakten Samir Handanovic. Det var kvitterat.