Spelarbråk i slutet av matchen

Räkna aldrig ut Milan.

Den läxan fick Real Madrid lära sig i kväll.

Det svartröda Milanolaget kom tillbaka från underläge och vann med 3-2.

Andrea Pirlo och Pato hade redan tidigt i andra halvlek sett till att Milan vänt från 0-1 till 2-1, båda målen efter svaga insatser av Iker Casillas i Reals mål. En sensationell vändning efter att Milan spelat riktigt dåligt i den första halvleken.

När holländaren Drenthe kvitterade till 2-2 med kvarten kvar såg det ut som att Real trots allt var på väg mot segern.

Nära att urarta

Matchen var nära att urarta när Milan fick ett mål bortdömt efter ruff i straffområdet i matchens slutminuter. Flera spelare från båda lagen rök ihop och Ronaldinho utdelade ett slag mot Raùls ansikte. Men det var målskytten Raùl och Milans Nesta som varnades.

Bara minuter efter kaoset skulle Milan få en chans till. Clarence Seedorf slog en enorm crosspassning till Pato som mötte bollen på volley och sköt in segermålet bara två minuter före stopptid.

Dida hade ingen bra kväll

Milanmålvakten Dida kan tacka Pato extra mycket. Först bjöd han på Reals 1-0-mål när han helt ostörd tappade bollen som rullade ut till Raul. Och i den andra halvleken uppträdde han mer än lovligt tamt när Drenthe kvitterade till 2-2 med kvarten kvar.

För Milan var det en skön revansch efter förlusten mot Zürich för två veckor sedan.