Dodi Lukebakio hade gjort två Bundesligamål på hela säsongen.

I kväll satte Fortuna Düsseldorfs anfallare tre – mot Bayern München.

Det sista på övertid räddade en skrällpoäng och fördjupade mästarnas kris.

Det har stormat en hel del kring Niko Kovac och hans Bayern München efter en tung start i ligan.

Många fanns hoppades nog på en vändning efter landslagsuppehållet. Bottenlaget Fortuna Düsseldorf såg ut att vara ett lämpligt ”offer” och efter 20 minuter talade inget för motsatsen när Niklas Sule och Thomas Müller gjort varsitt mål för hemmalaget.

Men belgiske anfallaren Dodi Lukebakio ville annat. Han reducerade precis före paus och även efter att Müller gjort 3–1 klev han fram igen och satte 3–2 i 78:e minuten och sedan på övertid chockade han hemmapubliken en tredje gång.

Quaison målskytt

I matchens absolut slutminut frispelades han, sprang ifrån Niklas Sule och rullade in 3–3.

Det var tredje raka ligamatchen utan seger för München som nu är nio poäng bakom obesegrade Borussia Dortmund som i dag vann Mainz med 2–1.