Dagens namn: Tore, Tor

Ronaldo sänkte Aston Villa

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-03-29

Ett mål och tre assist från United-spelaren

Olof Mellberg och hans Aston Villa hade hoppats att kunna skaka Manchester United på Old Trafford. Men bortalaget gavs inte en ärlig chans.

United har ju Christiano Ronaldo.

Arsenal satte lite press på Manchester United i ligatoppen när man vände och vann mot Bolton med 3–2.

United svarade med att krossa Aston Villa med 4–0. Och det var en stjärna som lyste klarare än alla andra på Old Traffords mulna himmel.

Med sitt 26:e mål för säsongen och tre assist därtill såg han till att leda sitt United till en säker seger.

Konstnären Ronaldo

Och det var inte vilka färdigheter som helst som avgjorde, det var fotbollskonst av yppersta världsklass.

1–0 kom i den 17:e minuten när Ronaldo klackade in bollen bakom Scott Carson i Villa-målet efter en United hörna.

2–0 kom i den 33:e minuten efter ett väl avvägt inlägg från Ronaldo på högerkanten som Carlos Tévez bara behövde sätta huvudet till.

3–0 efter 53 minuter av Wayne Rooney, skickligt framklackad av Ronaldo. Rooney tar emot bollen och rundar en övergiven Carson.

4–0 i den 70:e minuten gjordes även det av Wayne Rooney, och även denna gång var det Ronaldo som stod för framspelningen.