Dagens namn: Dagmar, Rigmor

Chelsea vände till seger - igen

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-08-18

Nytt underläge – och ny vändning. Efter 3-1 på bortaplan mot Sunderland har titeljagande Chelsea fått bästa möjliga start i Premier League.

I hemmapremiären mot Hull hamnade Chelsea i tidigt underläge men kunde genom två mål från Didier Drogba vända till seger. I kväll gjorde man det igen. Vände underläge, alltså.

Trots att Sunderlands anfallare Darren Bent smet igenom i den 18:e minuten och rullade in 1-0 kunde Londonlaget ta en säker seger efter tre mål i den andra halvleken.

Kvitteringen satte den tyske veteranen Michael Ballack kort efter paus med vänsterfoten efter en hörna från Frank Lampard.

Elegant via stolpen

Därefter var det dags för Lampard att själv att skriva in sig i målprotokollet när han säkert placerade in ledningsmålet från straffpunkten.

Chelsea fortsatte att dominera och när Deco – en av planens bästa spelare – elegant sköt in 1-3 via stolpen i den 70:e minuten var matchen definitivt avgjord.

I kvällens andra match i Premier League vann Wolverhampton på bortaplan mot Wigan efter ett tidigt mål från anfallaren Andy Keogh.