Vidare från gruppen efter 3-0-segern mot Austria Wien

Razak Omotoyossi gjorde två mål i utklassningssegern mot Austria Wien.

Nu är Helsingborg klart för 16-delsfinal i Uefa-cupen.

Helsingborgs bomb mot Galatasaray i Istanbul för tre veckor sedan var ingen tillfällighet.

Austria Wien hade inte en suck när de kom på besök på Olympia.

Omotoyossi slog till igen

Helsingborg körde över österrikarna och vann rättvist med 3-0.

Islänningen Skulason spräckte nollan några minuter in i andra halvlek när han slog in Henrik Larssons nednick i straffområdet.

Lagets skyttekung Razak Omotoyossi ökade på till 2-0 tjugo minuter senare och fastställde slutresultatet till 3-0 med en språngnick med dryga kvarten kvar att spela.

– Vi är lite försiktiga i första halvlek. I andra får vi hål på dem och Razak gör två fantastiska mål och visar vägen, säger Henrik Larsson till Eurosport.

Målen var Omotoyossis femte och sjätte i Uefa-cupen så här långt. Och det kan bli fler.

Kan få klara sig utan Henke

I och med segern är Helsingborg sensationellt klara för en 16-delsfinal trots att det återstår en match i gruppspelet.

– För min egen del känns det skoj att gå vidare, men jag har gjort det här tidigare, säger Larsson som i stället gladdes åt sina lagkamrater.

Han har fortfarande inte bestämt sig för om han ska fortsätta i Helsingborg nästa säsong.

– Vi får se vad som händer, säger Larsson.

Tre lag från åtta grupper i Uefa-cupen går vidare till 16-delsfinal där även åtta lag från Champions League ansluter.