Frankrike fick bara oavgjort mot Tunisien

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-05-30

Tunisiens tidiga mål räckte långt

Frankrike fick en mardrömsstart mot Tunisien.

Men William Gallas lyckades kvittera i den 62:a minuten och rädda laget från fiasko.

Precis som mot Costa Rica i onsdags inledde Frankrike med att släppa in ett tidigt mål mot Tunisien på söndagskvällen.

Matchen var bara sex minuter gammal när Issam Jemaa satte 1–0 mot VM-laddande Frankrike.

Henry på bänken

Matchen fortgick med tunisisk ledning till den 62:a minuten trots stort fransk spelövertag.

Då kunde William Gallas kvittera efter en frisparkssituation och fastställa slutresultatet 1–1.

Förbundskapten Raymond Domenech fortsatte med sitt nya 4-3-3-system och lämnade Thierry Henry på bänken från start återigen.

VM inleder de mot Uruguay den 11:e juni.

Chile vann – Sydkorea förlorade

Sydkorea som spelar i grupp B i VM mot Argentina, Nigeria och Grekland förlorade mot Vitryssland i dagens träningslandskamp. 1–0 vann vitryssarna med och Sergey Kisliak gjorde målet.

Även Chile träningslandskampade i dag. De ställdes mot Nordirland och kunde där vinna med 1–0 efter mål av Esteban Efrain Quintanilla Paredes.

I VM gör de upp mot Honduras, Schweiz och Spanien i grupp G.