Ni minns säkert de fruktansvärda bilderna på när Aaron Ramsey fick benet avsparkat på två ställen av Stokes Ryan Shawcross, i februari i början av året.

Shawcross fick rött kort och lämnade planen förkrossad samtidigt som Ramseys lagkamrater, som stod i närheten och såg det illa tilltyglade benet, såg chockade ut.

Spelade en halvlek med reserverna

I går, i skuggan av Arsenals Champions League-möte med portugisiska Braga, gjorde den unge walesaren äntligen comeback efter nästan nio månaders rehabilitering.

Ramsey, som fyller 20 år på annandagen, spelade 45 minuter när Arsenal mötte Wolverhampton i en reservlagsmatch och det var hans första matchminuter sedan han började träna med boll för ungefär en månad sedan.

– Jag är väldigt motiverad. Jag har missat mycket fotboll och jag har verkligen förstått hur mycket det här betyder för mig. Just nu vill jag bara komma tillbaka, sa Ramsey tidigare i höstas.

Även Almunia spelade

Ramsey spelade hela första halvlek och byttes ut i paus. I andra halvlek gjorde Roarie Deacon och Gilles Sunu varsitt mål och såg till så att Arsenal vann matchen med 2-1.

Mittfältaren var inte den ende som gjorde comeback.

Även den armbågsskadade målvakten Manuel Almunia är på väg tillbaka. Almunia spelade, precis som Ramsey, första halvlek.