Lagkamraterna rök ihop på planen

Uppdaterad 2016-08-29 | Publicerad 2016-08-28

Falkenberg blir bara mer utsatt i botten av allsvenskan.

Efter att ha tappat ledningen två gånger om till förlust så var spelarna frustrerade.

Thomas Juel Nielsen och Felipe Carvalho rök ihop med varandra så att de fick läxas upp av domaren Jonas Eriksson.

Vid ställningen 2–2 i 75:e minuten var Örebros Nahir Besara nära att nicka in 3-2-målet efter hörna.

Tv-bilderna zoomade in Falkenbergs mittbackspar Thomas Juel Nielsen och Felipe Carvaldo som skrek högt upprört på varandra på nära håll med yviga gester.

Domaren Jonas Eriksson stoppade pipan i munnen, blåste och kallade till sig spelarna.

Efter en lång tillrättavisning kunde spelet fortsätta.

3-2-målet kom sedan i 83:e minuten, Maic Sema blev matchvinnare.

– Vi gör en ganska bra match men får ingen poäng. Det är synd att vi inte kan hålla ledningarna längre, säger Falkenbergs tränare Hasse Eklund till CMore.

Händelserik match

Jesper Karlsson gjorde 0-1 i 27:e minuten, Nordin Gerzic kvitterade i 29:e minuten.

Stefan Rodevåg gjorde 1-2 i 58:e minuten, Nahir Besara kvitterade i 61:a minuten.

Det var en händelserikmatch på Behrn Arena.

Vid Stefan Rodevågs 1-2-mål vinkade den assisterade domaren för offside, men efter ett längre samtal dömde Jonas Eriksson mål.

De två första målen var riktiga drömmål – 18-årige jättetalangen Jesper Karlsson cykelsparkade in bortalagets första ledningsmål, formstake Nordin Gerzic dundrade in första kvitteringen i krysset från straffområdeslinjen.

– Det var show över målet, riktigt snyggt, säger Jesper Karlsson.

– Det var ett snyggt mål, krysset är alltid ledigt, säger Nordin Gerzic.

Örebros stjärna Astrit Ajdarevic utgick i den 21:a minuten efter en sträckning i baksidan av vänster lår.