Dagens namn: Lennart, Leonard

Fem lyckominuter räddade Gais

Uppdaterad 2015-05-21 | Publicerad 2015-05-19

Arnar Bragi Bergsson.

På fem minuter vände Gais 0–1 borta mot Ängelholm till 2–1 i superettan, en vändning som innebar skillnaden mellan att ramla ner på 14:e plats och att avancera till åttonde.

En kvart in i andra halvlek nickade Sandeep Mankoo in kvitteringsbollen. Fem minuter senare slog Aarnar Bragi Bergsson in 2–1 till bortalaget, som före tisdagens match åstadkommit blott fem mål på åtta matcher.

– Jag är inte förvånad att vi vänder matcher. Det finns en kraft och styrka i detta gäng som är imponerande, sade Gais tränare Per-Ola Ljung till TV4 sport.

Fem minuter före full tid fick Ängelholms Sebastian Carlsén drömträff utanför straffområdet, men bollen studsade via innerstolpen och målvakten Tommi Vaihos ben ut på planen igen.

I 90:e minuten rullade Johan Lundgren in slutresultatet 3–1 i tomt mål sedan Ängelholms målvakt Oscar Berglund följt med upp på en hörna och inte hunnit tillbaka när Gais fick tag i bollen.