Hans fyra mål räddade Real Madrid och gav eko i världen.

Gonzalo Higuaín hoppas Gud själv hörde.

– Man drömmer alltid om att få spela i landslaget, säger den argentinske 20-åringen.

Fyra gånger fick Higuain jubla.

Nyligen berättade Real Madrids unga anfallare att han var i hysterisk bra form, kände sig trygg i straffområdet och att han drömmer om landslaget.

Efter gårdagens fyrverkeri mot Malaga tvivlar ingen på hans form – och han själv kan säkert sluta drömma om landslaget.

För den argentinske förbundskaptenen, allsmäktig Maradona själv, lär inte missa gårdens show.

Kvitterade tre gånger

Tre gånger kvitterade Gonzalo Higuaín mot ett hårt kämpade Malaga – i den åttonde, 37:e och 71:e minuten.

Sedan toppade han sin uppvisning med att avgöra matchen till 4–3 i den 78:e minuten på sin egen straffretur.

– Jag är mycket lycklig över att han gjort fyra mål på min arena. Det är första gången som jag gör fyra mål i mitt liv, säger Higuaín till spansk press efter underverket.

– Ingen kommer att glömma den här dagen, fortsätter han.

Rött kort för Ramos

Jo, glömde möjligen en.

Lagkamraten Sergio Ramos.

Den hete lille backen åkta på rött kort och utvisningen innebar stora problem för Real. Det röda kortet var Sergio Ramos åttonde i Real Madrids tröja. Han är med gårdagens kort den Real-spelare i historien som blivit utvisad flest gånger på en säsong.

Medan Ramos kan skämmas lite kan Higuaín njuta ett par dagar. Den franskfödde 20-åringen har spelat i det argentinska landslaget tidigare, mot Guatemala. Då gjorde han två mål.