Dagens namn: Ellen, Lena

PSG mästare – redan före avspark

Uppdaterad 2014-05-08 | Publicerad 2014-05-07

Zlatan Ibrahimovic och hans PSG är franska mästare – redan innan dagens match mot Rennes.

Det sedan Monaco misslyckats med att besegra bottenlaget Guingamp i kväll.

Det blev aldrig ens lite spännande.

Redan före avspark mellan Paris Saint Germain och Rennes så kunde PSG kvittera ut den andra raka ligatiteln.

Bottenlaget Guingamp, som slåss för nytt kontrakt, klarade av att ordna oavgjort Monaco i matchen som började 19.00. Dimitar Berbatov såg ut att fixa spänning när han nickade in 1-0 i 77:e minuten men Faith Atik fick in kvitteringen i 85:e minuten och krossade därmed monegaskernas titelhopp.

Zlatans elfte titelfirande

Så lagom till Zlatan Ibrahimovic gick ut för att sätta sig på avbytarbänken stod det klart att huvudstadslagets ligaförsprång är ointagligt.

Därmed väntar 90 ganska avslagna minuter på Parc des Princes innan Zlatan Ibrahimovic på allvar kan fira en ligatitel för elfte gången i karriären. För Paris är det fjärde gången man kan titulera sig franska mästare.