Pang Portugals förbundskapten Luiz Felipe Scolari klipper till.

Portugal såg länge ut att vinna EM-kvalmatchen mot Serbien.

Men ett sent kvitteringsmål ställde in festen i Lissabon – och bråk uppstod.

Men inte mellan fansen – i stället var det förbundskapten Luiz Felipe Scolari som klippte till serben Dragutinovic med en rak vänster.

Flera spelare – och bevisligen också ledare – var inblandade i bråket som uppstod direkt efter slutsignalen. Portugals brasilianske förbundskapten Scolari hann få in ett par smällar på Ivica Dragutinovic innan målvaktstränaren Brassard – med hjälp från övriga spelare – lyckades skilja hetsporrarna åt.

Med största sannolikhet kommer flera straff att utdömas.

Själva matchen då?

Portugal, som spelade 2–2 mot gruppledaren Polen i lördags, började bäst. Redan i den elfte minuten tog laget ledningen genom en frispark av Simao Sabrosa sedan Cristiano Ronaldo blivit fälld.

Men i den 87:e minuten lyckades Serbien kvittera genom Branislav Ivanovic – 1-1 och en poäng till vardera lagen.

Resultatet innebär att Portugal är kvar på tredje plats i grupp A, fyra poäng efter ledande Polen och två efter tvåan Finland, med en match mindre spelad.

Serbien skuggar på fjärde plats, en poäng efter Portugal.