Guidetti irriterad när Celta tappade poäng

Publicerad 2016-04-17

Det var spel mot ett mål – under i stort sett hela matchen.

Trots det fick Celta Vigo nöja sig med en poäng.

En pigg John Guidetti var nära drömmål, irriterad och fick ett mål bortdömt för offside.

Det tog bara några minuter. Sedan spelades bollen in från vänster och John Guidetti försökte klacka in den bakom Real Betis målvakt Adan. Men Guidetti fick inte den träffen han behövde.

Pigg match av Guidetti

24-åringen, som fyllde år i går, hotade framåt och sprang mycket, precis som vanligt. Han hade en boll i nät, men målet dömdes bort för offside. Reprisbilderna visade att det var rätt beslut av domaren.

Guidetti var även irriterad på domaren för några avblåsningar under matchen. Han fick ett vredesutbrott i första halvlek när domaren blåste av i samband med en duell där Guidetti inte såg ut att göra något felaktigt.

Matchen slutade 1-1.

Real Betis tog ledningen genom Alfred N'Diaye i mitten av första halvlek. Med kvarten kvar kvitterade Pedro Pablo Hernandez till 1-1.

På femte plats

Celta Vigo är på femte plats i ligan, sju poäng upp till fyran Villarreal. Med tanke på att man endast har fem ligamatcher kvar av säsongen är det svårt att komma ikapp ”de gula ubåtarna”.

Villarreal spelar mot Rayo Vallecano på bortaplan imorgon.