Svängigt när Real Madrid tog tre poäng

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-10-26

Fem mål i händelserik match på Santiago Bernabéu

Real Madrid tappade en 2–0-ledning – men vann ändå.

Det blev en händelserik tillställning på Santiago Bernabéu när Bernd Schusters manskap besegrade Athletic Bilbao med 3–2.

Real Madrid fick en pangstart med 2–0-ledning redan efter en halvtimme.

Wesley Sneijder dunkade in 1–0 med vänstern och Gonzalo Higuain placerade in 2–0 efter att Rafael van der Vaart klackat fram bollen.

Men gästerna var långt ifrån slagna.

Bara sex minuter senare reducerade Joseba Exteberria efter att Francisco Yeste glidtacklat fram passningen. strax före pausvilan satte Andoni Iraola kvitteringen på straffsparken som tillkommit efter att Gabriel Heinze petat fingarna i ansiktet på Fernando Llorente.

Real Madrid siktade på att snabbt återta ledningen. Och bara en kvart in på andra halvlek kom chansen.

Gago spelade fram Iguain som satte sitt andra mål för aftonen.