Dagens namn: Dagmar, Rigmor

José Mourinho efter förlusten: Jag är orolig

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-03-05

Aj då! Inters Mario Balotelli krockade med stolpen i matchen mot Sampdoria och fick bäras ut på bår.

Här är Inters mardröm inför Champions League. Zlatan på bänken, Balotelli utburen på bår – och storförlust mot Sampdoria.

– Jag är orolig, erkänner José Mourinho.

Med en vecka kvar till returmötet mot Manchester United har Inter all anledning att fundera.

Spelade ut Inter

I den första semifinalen i italienska cupen förlorade de regerande mästarna mot Sampdoria med 3-0. Samtliga mål kom före paus när hemmalaget – anförda av anfallarna Cassano och Pazzini – spelade ut Inter fullständigt.

– Vi bjuder på för mycket, säger Intertränaren Jose Mourinho till La Gazetta dello Sport.

Zlatan Ibrahimovic satt på bänken för andra matchen i rad. Inte heller anfallskollegan Mario Balotelli hade någon lyckad dag. En bit in i andra halvlek krockade han våldsamt med skrevet mot stolpen. Kort därefter kollapsade supertalangen på mittplan och var tvungen att bäras ut på bår.