Celik målskytt – och skadad

Publicerad 2011-06-26

Byttes ut i andra halvlek

Gais fick en kanonstart hemma mot Malmö FF.

I den andra minuten rullade Mervan Celik in 1-0 till Gais, hans sjunde fullträff den här säsongen.

Men han tvingades att bryta matchen efter bara några minuter i den andra halvleken på grund av ryggsmärtor.

Wanderson tog sig fram på vänsterkanten och trots att han var omringade av flera spelare i Malmö FF skickade han i väg en perfekt passning till en djupledslöpande Mervan Celik.

Han tog med sig bollen med högerfoten och dunkade sedan in den lågt med vänstern.

Celiks 1-0-mål var hans sjunde fullträff den här säsongen.

Sportbladet har tidigare avslöjat Celik jagas av flera klubbar och intresset lär inte ha minskat efter dagens mål.

Gick av med ryggsmärtor

Celik fick dock inte chansen att spela 90 minuter i dag. I början av den andra halvleken tvingades han bryta matchen.

När han gick av planen tog han sig för ryggen, han hade fått en smäll på revbenen och kunde inte spela vidare på grund av smärtan.

Han satt dock kvar på bänken under andra halvlek, så det borde inte röra sig om någon allvarlig skada.

Trots att Celik försvann från matchen kunde Gais ta tre poäng. Alvaro Santos gjorde det andra målet för hemmalaget.