Fick hjälp av bollkallen vid 1-1-målet

Mjällby sänkte Brommapojkarna på hemmaplan.

Och fick hjälp av en bollkalle.

– Den här killen betyder mycket, säger C Mores Lasse Granqvist.

Men det var Brommapojkarna som tog ledningen. Bojan Djordic slog en hörna, fick tillbaka bollen och lyfte in bollen i straffområdet där Andreas Haddad nickade ner. Mattias Asper lämnnade retur på Panajotis Dimitriadis skott och då dök Mauricio Albornoz fram och satte 1-0 i den 15:e minuten.

Men sex minuter senare kom kvitteringen. Ett snabbt agerande från en bollkalle gjorde att Mjällby snabbt kunde ta inkastet och Kristian Haynes kunde sätta 1-1.

– Det gäller att ha bollkallar med speluppfattning också kan man ju konstatera. Den här killen betyder mycket, säger C Mores Lasse Granqvist.

”Gör ingen bra match”

BP tog dock ledningen på nytt efter att Djordic hittat fram till Haddad med en snygg passning. Anfallaren tog emot bollen med en yttersida och satte 2-1.

Innan den första halvleken var slut kvitterade dock Andreas Blomqvist.

I den andra halvleken var det Mjällby som fortsatte att göra mål. Först satte Marcus Ekenberg 3-2 på straff och kort senare fastställde Gbenga Arokoyo slutresultatet till 4-2.

– Spelmässigt gör vi ingen bra match, men vi gör fyra mål framåt och det är väldigt positivt, säger Ekenberg till C More.