Första förlusten för Sirius

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-04-28

Falkenberg vann med 2–1

Sirius och Andreas Eriksson på fall.

När superettans tredje omgång avslutades på måndagskvällen åkte favorittippade Sirius på sin första förlust för säsongen då man förlorade borta mot Falkenberg med 1–2.

Drygt 20 minuter in i matchen kopplade hemmalaget greppet med två mål inom loppet av tre minuter. Joel Johansson nickskarvade in 1–0 för att sedan se lagkamraten David Svensson sätta 2–0 efter en frisparkssituation. Sirius reducerade visserligen genom Pierre Gallo minuterna innan pausvilan, men i halvlek nummer två uteblev målen på Falkenbergs IP.

Falkenberg klättrade därmed till en sjätteplats i tabellen, medan Sirius jagar vidare på placeringen under.

I kvällens andra superettanmatch fick nykomlingarna Qviding och Ängelholm dela på poängen på Valhalla i en match som slutade 1–1.