Utspelade och fick målvakten skadad

Utspelade och målvakten Thomas Sörensen skadad.

Danmark fick en mardrömsstart mot Brasilien.

Danmark har en del att tänka på inför EM. I träningsmatchen mot Brasilien hamnade de i bryggan direkt.

Brasilien saknade många av sina största stjärnor, men det hindra dem inte från att köra över danskarna i den första halvleken.

Redan efter åtta minuter hade Hulk gett Brasilien ledningen efter att svagt ingripande av Thomas Sörensen i målet.

Fem minuter senare kom 2-0 efter att Hulk ordnat fram ett självmål av Niki Zimling.

Agger missade mål

Som om det inte vore nog tvingades Sörensen kliva av med en befarad ryggskada efter 25 minuter.

Fem minuter före paus ökade Hulk på till 3-0 efter nytt danskt försvarskaos. Daniel Agger tappade bollen till brassen som enkelt kunde sätta sitt andra mål i matchen.

Danmark spelade upp sig efter paus. Agger fick ett jätteläge att reducera, men lyckades missa mål.

I den 73:e minuten satte Nicklas Bendtner 3-1 efter snyggt framspel av Zimling.