Ribéry irriterad - örfilade Carvajal

Uppdaterad 2014-04-30 | Publicerad 2014-04-29

Franck Ribéry var ur balans mot Real Madrid.

Först spottade han mot Daniel Carvajal – sedan örfilade han honom.

Real Madrid gjorde en fantastisk första halvlek mot Bayern München. Efter en dryg halvtimme var spanjorerna i ledningen med 3-0.

I hemmalaget var spelarna besvikna. Franck Ribéry visade frustration och irritation under den första halvleken.

Drygt tio minuter in i matchen hamnade Daniel Carvajal och Ribéry i en duell. Efteråt spottade fransmannen mot Carvajal.

Örfilade Carvajal

Senare under halvleken hamnade Jerome Boateng och Carvajal i en diskussion i Real Madrids staffområde. Ribéry kom dit och örfilade Carvajal med vänsterhanden.

Real Madrid-spelaren påpekade det till domarna, men ingen i domarteamet verkade ha sett situationen.

Real Madrid vann med 4-0 och är klart för Champions League-final den 24 maj efter sammanlagt 5-0. Matchen spelas på Estadio da Luz i Lissabon.