Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-02-02

Sunderland föll tungt mot Liverpool

Inbytt – och utbytt.

Rade Prica hade ingen rolig dag när Sunderland föll med 3–0 mot Liverpool.

Trots succén med ett mål när Sunderland besegrade Birmingham med 2–0 fick Rade Prica börja på bänken mot Liverpool. Prica slog ju till i debuten mot Birmingham när han hoppade in i andra halvlek och gjorde 2–0-målet mot Sebastian Larssons Birmingham.

Men Prica behövde inte vänta länge på sin chans. Redan efter sju minuter skadade sig Kieran Richardson och Prica fick hoppa in.

Men lyckan blev kortvarig för Prica. Han var osynlig och tio minuter efter paus, vid ställningen 0–0, valde tränaren Roy Keane att byta ut honom.

Bara två minuter efter att Prica blivit utbytt nickade Peter Crouch in 1–0 för Liverpool. Gernando Torres utökade sedan till 2–0 efter att Crouch nickskarvat. Och Steven Gerrard fastställdfe slutresultat till 3–0 på straff.