Kun Agüero.

Sergio ”Kun” Agüero fick hela Madrid att jubla.

Atletico-stjärnan sänkte Barcelona med en minut kvar i kvällens match.

Barça är nu bara fyra poäng före Real Madrid efter att ha lett ligan med tolv poäng för fyra veckor sedan.

Barcelona såg ut vara på väg mot nytt poängrekord i La Liga. Men Pep Guardiolas ”Dream Team” har fått grus i maskineriet på slutet. I kväll kom Barcelonas andra förlust i ligan på kort dit. Barcelona har nu spelat tre raka ligamatcher utan seger.

I kvällens match mot Atlético Madrid på Vicente Calderon var det svängdörrar i det katalanska laget. Barcelona ledde med både 2-0 och 3-2 trots det kunde Atlético vinna.

Mål av Thierry Henry och Lionel Messi betydde 2–0-ledning innan vändningen kom. Diego Forlan sköt in reduceringen från långt håll och ett misstag av Barcelonabacken Rafael Marquez gav Sergio Aguero chansen att kvittera i andra halvlek. Inte heller Henrys andra mål för dagen i 72:a minuten avgjorde matchen.

Matchvinnare blev istället Sergio Agüero som prickade in 4-3 med en minut kvar av matchen. Målet förgicks av en rejäl försvarstabbe Barcleonas lagkapten Carles Puyol. Ett mål som för en gångs skulle fick HELA Madrid att jubla.