Zlatans drömpassning till Maxwell gav PSG 1–0.

Zlatan Ibrahimovic låg bakom PSG:s 2–0-seger mot Marseille.

Men i franska tidningar får svensken ljummet betyg.

L'Equipe, Le Parisien och Maxifoot ger honom en sexa på tio-skalan – godkänt.

PSG besegrade Marseille med 2–0 i prestigemötet och Zlatan Ibrahimovic serverade Maxwell en fin passning fram till 1–0-målet.

Men så mycket mer såg man inte av Zlatan, som lämnade planen mållös. Av L'Equipe får samtliga PSG-spelare i startelvan utom tre en sjua i betyg. De övriga tre är Zlatan Ibrahimovic (6), målvakten Salvatore Sirigu (6) och Ezequiel Lavezzi (5).

”Han var anonym i första halvlek. Men han räddade matchen genom att spela fram Maxwell”, skriver L'Equipe som anser att Zlatan stundtals var slarvig. Tidningen påpekar också att han brände ett ”givet” mål.

”Är irriterad”

Även Le Parisien och Maxifoot ger svensken en sexa i betyg.

”Han har en nick precis utanför mål, men levererar en assist till Maxwell. Han gör en del saker fel och är irriterad”, skriver Le Parisien.

”Han är ganska anonym i den första halvleken, inte förrän i 44:e minuten får vi se honom i aktion. Ibrahimovic är inte den bästa, men fortfarande avgörande”, skriver Maxifoot.