”Vad jag vet är det klart”

Henrik Larsson gjorde en lyckad årsdebut.

Och skriver förmodligen på kontraktet i morgon.

– Det är bara lite bokstäver kvar att trycka dit så är det klart, säger han.

årsdebut Henrik Larsson spelade 60 minuter i Hif:s förlustmatch mot FC Köpenhamn. FOTO: BILDBYRÅN

Henrik Larsson gjorde årsdebut mot FC Köpenhamn i danska Parken.

Det blev förlust med 5–2, men Helsingborg och Henrik Larsson gjorde en bra match i 60 minuter.

– Det är han som skapar lägena. Det är inget snack om att han är bra. Det fattas lite i sista finishen bara, säger tränaren Bo Nilsson.

Hittade luckan

Helsingborg tog ledningen med 2–1 i början av den första halvleken. Och det var just Henke Larsson som hittade luckan till René Makondele som gjorde sitt andra mål i matchen.

Larsson själv hade dessutom ett friläge som dock gick rakt i famnen på FC Köpenhamns Johan Wiland.

– Skottet blev för tamt, men med tanke på att det var min första match sedan landskampen mot Holland så..., säger Larsson till TT.

Henrik Larsson blev utbytt i 69 minuten och gav sig själv godkänt efter matchen.

– Känslan och tekniken helt OK, och konditionen också.