Molins mot årets mål – tack vare Alvbåge

Malmö-FF var illa ute och i underläge efter en timme mot Örebro.

Då klev Guillermo Molins fram och vände matchen med två drömträffar.

– Foten brinner just nu, säger Molins i Canal Plus.

Malmö FF

Efter en timme ledde Örebro borta mot regerande mästaren Malmö FF med 1-0. Valdet Rama hade placerat in ledningsmålet vackert i den första halvleken. Då klev Guillermo Molins in i handlingen.

Styrdes in av Alvbåge

22-åringen fick en drömträff från distans efter 62 minuter och bollen borrare sig genom luften mot det högra krysset. Men ribban såg ut att blåsa MFF-spelaren på en solklar kandidat till årets mål.

Då flaxade John Alvbåge oturligt till med högerarmen i ett försök att rädda bollen och lyckades styra in ribbreturen i eget mål. Men Molins var inte nöjd för det.

Hyllas av Boström

I den 80:e minuten avgjorde också 22-åringen matchen. Denna gång kom ansatsen när Molins redan var innanför straffområdet men träffen var minst lika bra och det stenhårda skottet leta sig in i det bortre krysset.

– Foten brinner just nu. Jag vet inte vad som händer, säger Molins i Canal Plus

Örebros tränare Sixten Boström kunde inte göra annat än att gratulera MFF och matchvinnaren.

– Sådana grejer man inte kan göra något mot. Det är två väldigt fina mål och det är bara att lyfta på hatten, säger Boström.