Slog Guangdong med 4-3

Liverpools Andy Carroll i en duell med Liu Sheng, Guangdong.

Med en månad kvar till Premier League spelade Liverpool säsongens första träningsmatch.

Det slutade med en 4-3-seger mot Guangdong i Kina.

I dag drog Liverpool igång sin försäsongen på allvar. Laget träningsspelade mot Guangdong i Kina och det slutade med seger för engelsmännen.

Det var en målrik tillställning där managern Kenny Dalglish valde att vila de stora stjärnorna i den första halvleken.

Trots det tog Liverpool en tidig 2-0-ledning. Christian Poulsen öppnade målskyttet och bara minuter senare utökade David N'Gog.

Ricardo Steer reducerade för Guangdong på stopptid i första halvlek.

Bytte alla spelare

Dalglish bytte alla spelare i halvtid och Liverpool gick fram till 4-1 efter mål av Conor Coady och Andy Carroll.

Matchen slutade dock 4-3 till Liverpool efter att Guangdong reducerat två gånger om i slutminuterna.

Charlie Adam, som nyligen värvades från Blackpool, gjorde debut för Liverpool i dag.

Han spelade hela den andra halvleken och förutom några bra längre passningar såg han seg ut.