Glöm det.

I går var det en helt annan, och oväntad, brasse som bjöd på showen.

stora kanonen Juninho låg bakom Lyons seger med sina frisparkar.

Real Madrid har ett fantastiskt lag, men har som bekant också haft svårt att få det att fungera på planen. Men borta mot franska Lyon började det lovande.

Roberto Carlos frispark efter tio minuter och skottet efter 20 var nära att ge Los Galácticos ledningen.

Men då klev han in i matchen. Mannen som visat att Lyon klarar sig utmärkt även utan Michael Essien.

Juninho gjorde på egen hand det som nästan ingen trodde var möjligt. Han körde över Real Madrid.

21 minuter in på matchen la han upp bollen en bit utanför straffområdet, stegade upp och vallade bollen via norrmannen John Carews huvud otagbart bakom Iker Casillas.

Andra kanonträffen

Fem minuter senare var det dags igen. Ny frispark och ny kanonträff, den här gången från 30 meter. Juninhos stenhårda skott gick till höger om en något skymd Casillas. När Sylvain Wiltord sedan satte 3–0 efter en halvtimme spelade det ingen roll att Juninho missade en straff, som han för övrigt själv fixade.

Det här var helt enkelt Lyons kväll och framförallt Juninhos.

– Vi förtjänade att vinna den här matchen. Det här var en bra start för oss och för fansen, säger Lyons tränare Gerard Houllier, som fått en mycket bra start på säsongen.

”Jobbigt för Real”

Inte nog med stjärnsmällen mot Real Madrid. Lyon har dessutom vunnit fem av de sex inledande matcherna i den franska ligan, och kan vara på väg mot sin femte raka ligatitel.

– Men vi kan ännu inte jämföra oss med Real Madrid. Det är en fantastisk samling spelare och det måste vara väldigt jobbigt för dem eftersom alla är extra motiverade när de möter Madrid, säger Lyons målvakt Grégory Coupet.

Men som det såg ut i går är Lyon en het kandidat till en finalplats i Champions League-finalen på Stade de France nästa år.