Barcelona reste till Zaragoza utan sina största stjärnor.

Andretränaren Jordi Roura kallade det tatja spelschemat för "horribelt" och valde att vila bland annat Lionel Messi, Andreas Iniesta, Sergio Busquets och Jordi Alba till mötet mot bottenlaget Zaragoza.

Då fick reserverna chans att visa upp sig – och de gjorde ingen Barça-anhängare besviken.

Slog sitt målrekord

Duon längs vänsterkanten, Thiago Alcantara och Cristian Tello, låg bakom samtliga mål i 3-0-segern.

Den förstnämnde satte ledningsmålet efter 20 minuters spel.

Sedan stal Tello showen.

2-0 satte han precis innan paus och 3-0-målet –  som kom i den 53:e minuten – innebar att slog sitt personliga målrekord från i fjol.

Målet, som blev matchens sista, var 21-åringens åttonde för säsongen. Efteråt hyllades han av framspelaren Alcantara.

– Jag gläds alltid mer åt en assist än ett mål. Vi känner ju Tello och vet om hans snabbhet, det är självklart något vi försöker utnyttja.

Imponerar utan Messi

Och det var inte bara individuella rekord som slogs. Barcelona har nu haft större bollinnehav än sin motståndare – i 300 raka matcher.

Den 23 april väntar match ett i Champions League-semin mot Bayern München. Då hoppas man att Lionel Messi ska vara kvitt sina skadebekymmer.

Men även utan argentinaren verkar poängen trilla in enligt plan. Barça har inte förlorat någon av de 22 senaste matcherna där Messi saknats

– Vi har klasspelare i truppen, men självklart saknar man Messi eftersom han är världens bäste, säger Alcantara.