Uppdaterad 15.55 | Publicerad 15.44

Bazoumana Touré har varit en sensation för Hammarby under året.

I torsdagens match mot Sandviken utgick 18-åringen skadad.

Bara tio dagar innan derbyt mot Djurgården.

Med 36 minuter spelade av träningsmatchen mellan Hammarby och Sandviken på Kanalplan trampades Bazoumana Touré av en skon när han avancerade mot straffområdet.

Hammarby fick frispark i bra läge, men Touré föll till marken. Han haltade runt planen och byttes ut mot Emil Sadarangani.

Bilderna oroar Hammarby som bara har fyra matcher kvar av den allsvenska säsongen. Näst på tur är årets sista Stockholmsderby mot Djurgården, söndagen den 20 oktober.

Bazoumana Touré.

Skrällvann

Touré har gjort sju mål och tre assist på 17 framträdanden i år och är en viktig del i Bajens anfallsspel från vänsterkanten.

Sandviken vann träningsmatchen med 3–2 efter tre mål inom 28 minuter i första halvlek. Gästerna ligger femma i superettan medan Hammarby är tvåa i allsvenskan och har goda chanser på att nå en Europaplats.