Bayer Leverkusen har gjort det som ingen annan tysk klubb någonsin gjort i Bundesliga.

Succéklubben har gått en hel säsong utan att förlora en enda match (!).

Bayer Leverkusen går inte att stoppa. Först blev ligatiteln säkrad, sedan skrev man historia med 49 obesegrade matcher i rad. En match mer än det Benfica som skördade framgångar i början av 60-talet.

Nu skriver man ny historia. Xabi Alonsos mannar har gått en hel Bundesliga-säsong utan att förlora en enda match (!).

I säsongens sista ligamatch hemma mot Augsburg gjorde tyska succéklubben processen kort. Det tog inte ens tolv minuter, sedan hade Leverkusen gjort 1–0. Efter en otrolig målvaktstabbe av Tomas Koubek kunde Victor Boniface enkelt sätta ettan.

Efter 27 spelade minuter kom tvåan genom Robert Andrich som klackade in bollen på en hörna.

Augsburg reducerade i mitten på den andra halvleken men närmare än så kom man aldrig.

När slutsignalen gick stod det alltså klart. Leverkusen går obesegrat i Bundesliga med 90 inspelade poäng och skriver tysk historia, 15 poäng ner till Bayern München. Nu har man 51 matcher utan förlust i alla tävlingar inräknade.

Nu återstår bara två matcher av den här säsongen. Nästa veckas två finaler mot Atalanta i Europa League och Kaiserslautern i DFB Pokal.

Och frågan är, kommer Bayer Leverkusen vinna tre titlar helt obesegrade? Svaret får vi den 25 maj. Men först Europa League-finalen på onsdag.