Franck Ribéry och Arjen Robben firar mål för Bayern München.

I dag tog Bayern München minst sagt revansch.

Serietvåan krossade Hoffenheim med 7–1.

En perfekt uppladdning inför Champions League–returen mot Basel på tisdag.

Bayern München tappade mark mot Borussia Dortmund förra helgen när man föll mot Bayer Leverkusen med 0–2.

I dag tog Bayern revansch – och det var Hoffenheim som fick lida.

Efter bara fem minuter gav Mario Gomez hemmalaget ledningen med 1–0. Arjen Robben utökade, Toni Kroos satte trean och Bayern hann göra ytterligare två mål till före halvtid.

Gomez 21:a ligamål

Bayern, som ledde med 5–0 i paus, fortsatte sin målproduktion i andra halvlek.

I den 48:e minuten nickade Gomez in 6–0, det var hans tredje fullträff i matchen och anfallaren har nu gjort 21 ligamål den här säsongen.

Franck Ribéry satte sedan 7–0 innan Bayerns Luiz Gustavo gav Hoffenheim en reducering när han gjorde självmål.

Retur mot Basel på tisdag

I och med segern skiljer det fyra poäng mellan Bayern och Dortmund i toppen av Bundesliga.

Differensen kan dock bli större då Dortmund spelar mot Augsburg i skrivande stund.

På tisdag väntar en viktig match för Bayern som då spelar returen i Champions League. Basel vann den första åttondelsfinalen med 1–0.