Bale gjorde det igen

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-11-13

Ledde Tottenham till seger

Hyllningarna av Gareth Bale eskalerade efter Champions League-mötet med Inter där han lekte bort stjärnbacken Maicon.

I dagens ligamatch mot Martin Olssons Blackburn var det återigen Bale som gjorde det mesta och bäddade för Spurs-segern.

Gareth Bales uppvisning i Champions League-matchen mot Inter förra veckan kommer sent att glömmas där han gjorde precis som han ville med en av världens bästa ytterbackar Maicon.

Och Bale fortsätter att visa att han förtjänar hyllningarna.

Mot Blackburn på lördagen inledde han med att göra målet själv, ovanligt nog med huvudet.

Innan den första halvlekens slut hann han också spela fram till Roman Pavlyuchenko som satte 2–0.

Sena reduceringar

Tottenham fortsatte sedan att leka med Blackburn och Peter Crouch stänkte in 3–0 i den 69:e minuten.

Sedan var det återigen dags för Gareth Bale. I den 76:e minuten hamnade Rafael van der Vaart i en tveksam handssituation men Bale fångade upp bollen och drog till på volley och målet godkändes.

Blackburn rätade till siffrorna något i matchens slutskede. Ryan Nelsen reducerade först efter 80 minuters spel och Gael Givet satte en boll i mål i den 90:e men matchen slutade 4–2 till Tottenham och återigen var det Gareth Bale som spelade huvudrollen i Spurs-segern.